×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Se Astralis-stjärnans briljanta 1v3-clutch: "200 IQ"

2
En väldigt smart play från Astralis-stjärnan.
Efter en vårsäsong kantad av svaga resultat har Astralis spelat upp sig ordentligt i IEM Chengdu. Det danska laget har gått som tåget i veckan och vann sin grupp utan att förlora en enda karta.

I lagets gruppmöte med världsettan Faze Clan bjöd Jakob "Jabbi" Nygaard på en av tävlingens hittills smartaste plays när han lyckades finta bort både Helvijs "broky" Saukants och Finn "karrigan" Andersen på Nuke. 20-åringen fann sig i en 1v3-situation och efter att först ha eliminerat Håvard "rain" Nygaard fintade och smög han sig förbi bägge de kvarvarande spelarna och lyckades tajma sina peeks perfekt för att vinna clutchen.

"Wow. Beslutet att gå ner igen gjordes så snabbt och smidigt. Fantastiskt", kommenterade Reddit-användaren fascfoo i tråden "jabbi insane 200 IQ 1v3" efter matchen.

Se jabbis smarta play:

Artikelbild: Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..