×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis-legendaren berättar om nya karriären: "En no-brainer"

1
I en intervju berättar Andreas "Xyp9x" Højsleth om framtidsdrömmarna.
Under helgen presenterades Astralis-legendaren Andreas "Xyp9x" Højsleth som ny assisterande coach i Mouz. I en intervju med den danska nyhetssajten Dust2.dk berättar nu Xyp9x om tankarna bakom karriärsvalet.

– Ända sedan jag slutade i förstalaget i Astralis har jag lekt med tanken om att coacha. Det var också därför jag tackade jag till att hjälpa till med akademilaget. Jag tror att jag har överblicken, kunskapen och lugnet att briljera i den rollen, berättar han.

När han väl bestämt sig för att satsa på en karriär som coach var valet av Mouz ett enkelt sådant, även om det fanns andra alternativ.

– Intresset var högre än vad jag vågat hoppas på, men jag tror alltid att det är bäst att känna efter där man känner att man kan utvecklas som mest och sin magkänsla. Det var därför Mouz passade mig, säger han.

– Efter mycket överväganden insåg jag att Mouz var en no-brainer för mig. Jag ser en enorm potential i laget och jag tror att jag kan komma in och göra skillnad.

Även om Xyp9x är ny i coachrollen har han satt ribban högt för sin nya karriär.

– Jag vill bli den bästa tränaren i världen. Jag sätter alltid upp delmål, men drömmen måste vara att bli världens bästa tränare. Jag är medveten om mina styrkor och viktigast av allt mina svagheter, säger han.

Artikelbild: Pressbild/Mouz och PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..