×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profiler förvirrade av Valves senaste patch: "Gör det enklare för scammers"

1
Valves senaste CS-uppdatering sprider förvirring bland spelarna.
I Valves senaste uppdatering valde speltillverkaren att göra det omöjligt för spelare att se andra användares nyköpta eller nyligen tradeade items. Först tio dagar efter köpet eller traden ska items kunna ses i Steam Inventory.

Denna uppdatering har lett till stor förvirring bland flera CS-spelare och på sociala medier är det många som ifrågasätter vad nyttan med uppdateringen är.

I patchens diskussionstråd på Reddit verkar de flesta tro att uppdateringen är tänkt att göra det svårare för scammers att omedelbart kontakta spelare som lootat ett värdefullt item för att försöka lura dem. Några användare tror också att sajter som använder skins som valuta för gambling kan få det svårare att verifiera items i sin verksamhet.

Även om uppdateringen kan göra nytta i vissa avseenden har flera CS-profiler också påpekat att scammers kan utnyttja den nya funktionen för att dölja sin aktivitet. I ett inlägg på X ifrågasätter bland annat den kända dataminern Maksim "Gabe Follower" Poletaev nyttan med uppdateringen.

"Är det ens vettigt? Om en scammer skulle ta allt från ditt inventory kan du inte ens se om de fortfarande har dina items?", skriver han.


Skintradern TDM_Heyzeus är också han försiktigt kritisk till uppdateringen.

"Jag är inte säker på hur detta kommer att fungera i praktiken, men vid en första anblick tror jag att detta kommer att göra det mycket enklare för scammers att undvika att åka fast", skriver han.


I skrivande stund har Valve inte utvecklat vad syftet med uppdateringen är.

Artikelbild:
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..