×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Scenen stormades under kvartsfinalen i Majorn

1
Tråkiga scener i Köpenhamn.
I fredagens kvartsfinalsmöte mellan MOUZ och G2 Esports stormades scenen av flera personer från publiken. Matchen pausades medan säkerhetsvakter tog bort personerna från scenen.

Grundaren av spelsajten CSGOEmpire har tagit på sig ansvaret för stormningen. Anledningen sägs vara att dra negativ uppmärksamhet till den rivaliserande spelsajten CSGORoll och deras sammarbete med G2.

I ett blogginlägg som publicerades strax innan matchstart anklagar grundaren av CSGOEmpire att CSGORoll är ett "bluffkasino" och uppmanade G2 att bryta med spelsajten. Detta ska G2 ha gjort under 2023 men spelsajten hävdar fortfarande på deras hemsida att de samarbetar med esportorganisationen.

Tävlingsarrangören PGL skriver i ett inlägg att de inblandade personerna avlägsnades från platsen av polis. De skriver även att händelsen kommer att anmälas.


Artikelbild: zencsgodk/X
Videokälla: PGL/Twich

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..