×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Uppdrag Granskning gör avsnitt om CS-skins

1
SVT-programmet granskar Counter-Strikes skinmarknad i sitt nästa avsnitt.
SVT-programmet Uppdrag Granskning har gjort ett avsnitt med fokus på skinmarknaden i Counter-Strike som kommer att sändas nästa vecka. Det framgår av programmets senaste avsnitt där en trailer för CS-avsnittet visades.

I trailern framgår att fokus för avsnittet kommer att vara på unga spelare som far illa av hur skinmarknaden fungerar samtidigt som vuxna tjänar pengar på det. I trailern spelas bland annat ett klipp från CS-legendaren Emil "HeatoN" Christensen Twitch-kanal där han vinner ett pris på en skingambling-sajt.

I trailern förekommer också andra CS- och gamingprofiler som den populära streamern och före detta proffsspelaren Yacine "yzn" Laghmari samt CS-kommentatorn Dennis Sandén som uttalar sig om marknaden.

Trailern för avsnittet kan ses i slutet av Uppdrag Gransknings senaste avsnitt "Mutorna på sjukhuset".

Artikelbild: Pressbild/SVT och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..