×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-chefen om återuppbyggnaden: "Det är spännande"

1
Ninjas In Pyjamas vd tror på framgångar för CS-laget.
Det har gått en vecka sedan Ninjas in Pyjamas valde att göra stora förändringar i huvudlaget. Enligt organisationens vd Hicham Chahine börjar nu återuppbyggnaden ta form.

I ett inlägg skriver han att det är väldigt spännande att se vad sportchefen Erik Wendel och den temporära coachen Björn "THREAT" Pers sätter samman. Han tvivlar inte heller på att laget kommer att nå framgångar inom kort.

"Vår återuppbyggnad av CS-laget tar form. Det är uppfriskande och spännande att se vad Erik och THREAT sätter samman från gräsrotsnivå till proffsnivå. På nolltid kommer det att följa samma otroliga framgång som vårt LoL-lags insatser denna säsong! Inga tvivel", skriver han.

Sedan förändringarna kommer laget att spela deras första tävlingsmatcher i BLAST Premier Spring Showdown som startar den 6 mars. Där står två olatser till sommarens stora turnering BLAST Premier Spring Final på spel.


Artikelbild: Ninjas in Pyjamas/Pressbild/X
Videokälla: Blast/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..