×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: Xizt blir ny coach i Ninjas In Pyjamas

1
Den svenska legendaren är tillbaka i Ninjas In Pyjamas.
Richard "Xizt" Landström är klar som ny coach för Ninjas in Pyjamas. Det meddelar laget genom inlägg på sociala medier.


Beskedet kommer bara dagar efter att nyhetssajten Sheep Esports rapporterat att Xizt och NIP befann sig i "långtgående förhandlingar", uppgifter som alltså verkar ha varit korrekta.

Xizt ansluter till NIP efter att ha varit utan coach-uppdrag i ett par månader. I slutet av 2023 lämnade han Heroic efter att ha varit deras coach i två år.

Innan Xizt blev coach hade han en mycket framgångsrik spelarkarriär och under merparten av sin karriär som spelare representerade han just Ninjas In Pyjamas. Han var in-game leader för NIP under organisationens legendariska period år 2012—2013 då laget vann 87 kartor i rad på LAN utan att förlora.

Med NIP har Xizt bland annat vunnit Majorn i Cologne år 2014, Starladder i-League Starseries, Dreamhack Masters Malmö och många andra stora titlar. Den första tävlingen som NIP är schemalagd att spela med Xizt som coach är Skyesports Masters som spelas i Indien med start den 8 april.

Artikelbild: Stefan Romare och Pressbild/NIP

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..