×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

s1mples ersättare trollar fansen med tatuering

1
Alla fans förstod inte tatueringens innebörd.
När Oleksandr "s1mple" Kostyliev bestämde sig för att ta en paus från spelandet valde Natus Vincere att ersätta honom med 19-årige Igor "w0nderful" Zhdanov. De senaste månadarna har fansen analyserat och jämfört w0nderfuls spel med s1mple, något som han själv verkar ta med ro.

Under helgen valde w0nderful att skoja lite med sina följare på X genom att påstå att han skaffat sig en ny tatuering. I inlägget bifogade han en bild av sin hand med en tatuering föreställandes ett flygplan.

Det som gör just detta motiv speciellt är att det är en exakt kopia av den tatuering som s1mple har på sin hand. Alla fans förstod inte skämtet vilket ledde till viss förvirring bland kommentarerna.


Artikelbild: Luc Bouchon/ESL, Adam Lakomy/ESL och w0nderful/X
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..