×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Experten om s1mples chanser att bli bäst: "Vägen dit är tuff"

1
Mathieu "Maniac" Quiquerez anser att Oleksandr "s1mple" Kostyliev har en tuff utmaning framför sig.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev har en tuff väg framför sig för att bli en toppspelare i Counter-Strike 2. Det menar den föredetta spelaren, och numera experten, Mathieu "Maniac" Quiquerez.

I det senaste avsnittet av podcasten Counter-Points diskuterade Maniac och Duncan "Thorin" Shields bland annat om s1mples framtid. Schweizaren säger att nivån i dag är hög och att bli en av de absolut bästa spelarna i världen kommer inte att bli enkelt.

– Jag tror att vi kanske underskattar hur hög den nuvarande nivån är i toppscenen jämfört med för typ fem år sedan. Så om han någonsin vill betraktas som en topp tre-spelare i världen är vägen dit tuff. Eftersom att kandidaterna nu i toppen är extremt svåra att gå upp mot, säger Maniac.

Maniac är också osäker på om 26-åringen väljer att axla AWP-rollen när han väl kommer tillbaka. Om så blir fallet får han tävla mot Ilya "m0NESY-" Osipov om titeln som den bästa AWP-spelaren.

— Och vi diskuterar till och med vilken kapacitet han kommer att komma tillbaka med. Kommer han att bli en rifler nu eller kommer han att fortsätta med AWP:n? Om du säger till mig att han med AWP:n kommer att bli bättre än m0NESY till exempel? Jag tror inte riktigt det. m0NESY har helt omfamnat Counter-Strike 2.

s1mple spelade sin första officiella tävlingsmatch i CS2 när han gjorde ett inhopp för Falcons Esports i Blast Premier Showdown. Den matchen förlorade de mot det svenska topplaget Metizport.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..