×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

VP-stjärnan om s1mples första CS2-match: För tidigt att dra slutsatser"

2
Oleksandr "s1mple" Kostylievs verkar inte ha anpassat sig helt till CS2 än.
Förra veckan spelade världsstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev sin första tävlingsmatch i CS2. Det blev förlust för s1mple vars Falcons Esports förlorade mot det svenska superlaget Metizport.

Nu har s1mples AWP-kollega Ali "Jame" Djami analyserat stjärnans insats i matchen. I en 14 minuter lång video går Jame igenom s1mples match och ger sin syn på hur den utlånade Natus Vincere-stjärnan presterar i det nya spelet.

Enligt Jame är det tydligt att s1mple ännu inte helt anpassat sin spelstil till CS2. Enligt Major-vinnaren kommer s1mple att behöva träna bort en hel del av sina CS:GO-reflexer för att bli lika framgångsrik i CS2.

— Man kan se att s1mple spelade CS:GO så mycket att hans mekanik kommer från det spelet. Jag kan säga att man behöver mycket tid för att ändra sina vanor, säger Jame och fortsätter:

— De flesta spelarna ändrar nu till en "donk-mekanik" och är konstant i rörelse.

Även om s1mple inte vann sin första CS2-match välkomnar Jame comebacken som han menar är viktig för spelets fortsatta popularitet.

— Av den första matchen att döma hände inget extraordinärt. De förlorade en match, det händer alla. De har tränat i kanske två veckor i bästa fall, säger han.

— Det är för tidigt att dra slutsatser. Men jag tror att alla är glada över att s1mple är tillbaka. Han är en stor del av CS-communityt som för branschen framåt. Han har många fans som följer honom exklusivt. Hans comeback är något att vara glad över.

Se hela analysen:

Artikelbild: Adam Lakomy/ESL och Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..