×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Turkiet

Här fyller turkiska CS-fans en Major-arena i Istanbul: "Peak Counter-Strike"

1
Fansens firande var minst sagt vilt.
Det turkiska CS-laget Eternal Fire har gått starkt i Majorn i Köpenhamn. Laget tog sig vidare från Opening Stage och har efter två spelade matcher i Elimination Stage en seger och en förlust.

Framgångarna har inte gått obemärkt förbi i spelarnas hemland Turkiet. Under veckan har organisationen anordnat watch party-evenemang för att göra det möjligt för de turkiska CS-fansen att heja fram sitt lag tillsammans och evenemangen verkar minst sagt vara populära.

Under torsdagen delade Eternal Fire ett klipp på hur det såg ut på hemmaplan när laget besegrade Team Vitality i den första spelomgången av Elimination Stage. I klippet syns en nästan fullsatt lokal där vilda fans firar framgångarna för sitt lag.

"Detta är peak Counter-Strike", konstaterade Heroics sociala medier-personal i ett svar på inlägget.

Se fansens vilda firande:

Efter vinsten mot Vitality fick Eternal Fire möta Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz i den andra spelomgången. Där blev det förlust för turkarna som på fredagen fortsätter Major-resan med en bo1-match mot världsettan Faze Clan.

Artikelbild: Pressbild/Eternal Fire och Eternal Fire/X
Videokälla: PGL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..