×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Fortsatt Major-succé för Brollan – tar andra raka segern

1
Ludvig "Brollan" Brolin kan säkra slutspelsplats i Majorn redan på fredag.
Mouz, med den svenska stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin i spetsen, har fått bästa möjliga start på Majorn i Köpenhamn. Under torsdagskvällen vann laget sin andra raka match i Elimination Stage när man besegrade det turkiska laget Eternal Fire.

Mouz
Brollan, xertioN, Jimpphat, torzsi, siuhy

Eternal Fire
Wicadia, Calyx, XANTARES, woxic, MAJ3R

Matchen, som utspelades på Vertigo, slutade 13-11 till Mouz efter två jämna halvlekar på kartan. Mouz öppnade på CT-sidan och lyckades ta sex rundor som försvarande lag. På T-sidan öppnade laget sedan starkt och kunde rycka ifrån till en 12-7-ledning. Eternal Fire stod för ett tappert comeback-försök men Mouz kunde till slut stänga kartan.

Brollan hade en stark CT-sida men hade inte lika stor impact på T-sidan och avslutade kartan med 15 kills. Istället var det svenskens lagkamrat Dorian "xertioN" Berman som imponerade mest med totalt 23 kills på kartan.

Resultatet innebär att Mouz kan en slutspelsplats redan på fredagen om laget vinner sin bo3-match i den tredje spelomgången. Vilket lag som Mouz får möta på fredagen avgörs först efter att hela den andra spelomgången spelats klart.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..