×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nya Begrip förlorar första matchen i Elitserien – tappade 9-3-ledning till förlust

1
Kappa Borr förstörde det nya Begrips första tävlingsmatch.
Under söndagen presenterade den klassiska svenska CS-organisationen Begrip sitt nya CS-lag. Senare på kvällen spelade laget sin första tävlingsmatch i Elitserien mot Kappa Borr – en match som slutade med förlust.

Sverige Begrip
Zuttrah, titulus, Reedz, Ariant0, Treckiz

Sverige Kappa Borr
sl1nger, jibe, zen, virree, Ludwiig

Matchen spelades på Ancient och det var Begrip som öppnade starkast på CT-sidan. Laget ställde upp ett stadigt försvarsspel och gick till halvtidsvila segervittring efter en ledning med 9-3.

Laget lyckades dock inte stänga matchen i den andra halvleken och istället var det Kappa Borr som lyckades med en fantastisk comeback. Slutresultatet skrevs till slut 13-11 till Kappa Borr.

I och med gårdagens match har sju av åtta matcher spelats i swiss-gruppspelets första spelomgång. Den sista matchen i omgången är mellan Kario Mart och plusW och är schemalagd att spelas klockan 19:30 på måndagskvällen.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..