×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Förhandsfavoriterna krossar motståndet i Elitserien

1
De etablerade lagen körde över motståndarna i sina öppningsmatcher.
På torsdagskvällen spelades tre matcher i Elitseriens swiss-gruppspel. Samtliga matcher blev ensidiga historier där lagen som på förhand var tippade att vinna också gjorde det.

Först ut för kvällen var matchen mellan Lemondogs rutinerade femma och Godsents akademilag Young Gods. Den matchen tog Lemondogs, som spelade med Linus "LNZ" Holtäng som inhoppare, hem efter övertygande 13-3 på Nuke.

Sverige Lemondogs
dZ, hechtikal, zeak, xelos, LNZ

Sverige Young Gods
Cham, Focus, MaiL09, viz, Wonder

Senare på kvällen var det de regerande mästarna Alliances tur att spela sin första match för säsongen. Laget tog en bekväm 13-4-vinst mot E-Town Gaming på Ancient efter en dominant insats av lagets AWP-spelare Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm som avslutade kartan med 21 kills.

Alliance
avid, b0denmaster, robiin, PlesseN, twist

Sverige E-Town Gaming
anjobanjos, Emsidao, FrexRT, ovztR, Tosse

Den sista matchen för kvällen blev en riktig överkörning signerad Lilmix. Laget vann med hela 13-1 mot Curlews på Ancient efter fina individuella insatser från William "zyyx" Sjögren och Max "quix" Lindqvist.

Lilmix
Brillo, dex, poiii, quix, zyyx

Sverige Curlews
aggoar, chucker, Eken1337, liolzy, tuff

Med torsdagens matcher avklarade återstår bara två matcher till i den första spelomgången av swiss-gruppspelet. På söndag ställs Anorthosis Esports mot Kappa Borr och på måndagen spelas den sista matchen i omgången mellan Kario Mart och Showmakerz.

Artikelbild: Stephanie Lindgren, Kim Andersson och Daniel Sandström
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..