×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroic och Cloud9 vidare till Elimination Stage i Majorn — här är tisdagens matcher

1
Förhandsfavoriterna höll för favoritskapet.
Den tredje spelomgången i Majorns Opening Stage är färdigspelad och med det har två lag säkrat en plats i Elimination Stage — nästa swiss-gruppspelsfas av Majorn. Det blev topplagen Cloud9 och Heroic som blev de första lagen att säkra avancemang från Opening Stage efter att lagen vunnit tre raka matcher i gruppspelet.

För det ryska laget AMKAL och det spansk-portugisiska laget KOI blev den tredje spelomgången istället den sista. De två lagen är utslagna ur Majorn efter att ha förlorat tre raka matcher i Opening Stage.

Det första gruppspelet i Majorn fortsätter på tisdagen med ytterligare sex matcher. Tre lag kommer att säkra avancemang till Elimination Stage medan tre lag kommer att slås ut ur tävlingen.

Tisdagens matcher i Majorn


Matcher mellan lag med 2 vinster och 1 förlust (vinnaren går vidare till Elimination Stage)
Eternal Fire vs Gamerlegion
Saw vs Pain
Ecstatic vs Imperial

Matcher mellan lag med 1 vinst och 2 förluster (förloraren åker ut)
Lynn Vision vs Mongolz
Legacy vs Apeks
Ence vs Furia

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..