×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

seized uppgiven efter missade Majorn: "Aldrig känt mig så tom"

1
Det blir ingen trettonde Major för Denis "seized" Kostin.
Den ryske veteranen Denis "seized" Kostin skulle spela sin första Major på sex år. Men efter visumproblem fick hans lag 9 Pandas lämna över platsen till Gamerlegion.

På lördagsförmiddagen beslutade tävlingsarrangören PGL att det ryska laget ersätts i Köpenhamns Major. Något som en uppgiven seized reagerade på.

"Har aldrig känt mig så tom i mitt liv", skriver han.

I inlägget har flera spelare valt att uttycka sitt stöd. Gabriel "FalleN" Toledo hyllar lagets senaste prestationer och uppmuntrar till att fortsätta.

"Väldigt sorglig situation. Var stark. Ni har presterat så bra på sistone. Svårt att se det så nu men om två veckor är Majorn slut och er grind fortsätter. Håll igång", skriver FalleN.

29-åringen har tidigare spelat i lag som Natus Vincere och Flipsid3 Tactics. Tillsammans med dem har han spelat i totalt tolv Majors varav den senaste var ELEAGUE Major Boston 2018 med Flipsid3.


Artikelbild: Jennika Ojala/Dreamhack

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..