×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Här throwar brassarna en vunnen Major-runda: "WTF!?"

1
Några fans menar att rundan är "den största katastrofen i CS2:s historia".
Den historiska första Majorn i Counter-Strike 2 är i full gång. Världens bästa CS-lag har samlats i Köpenhamn för att göra upp om den prestigefyllda Major-titeln och fansen sitter som klistrade framför sina skärmar för att följa tävlingen.

Tyvärr bjuds det inte bara på fantastiska plays i Majorn. Ibland sker misstag och med hela CS-världens ögon riktade mot matcherna uppmärksammas varenda snedsteg. Så var fallet för det brasilianska storlaget Furia Esports som på den första speldagen förlorade två raka matcher mot landsmännen i Legacy samt det kinesiska laget Lynn Vision Gaming.

Som om det inte var illa nog att förlora två raka matcher stod Furia för ett totalt haveri till runda. Det var i matchen mot Lynn Vision som Furia säkrat ett 5v2-läge mot två motståndare med bara pistoler. Trots överläget lyckades brassarna förlora rundan efter en rad dåliga beslut som ledde till att kineserna fick eliminera en Furia-spelare i taget tills det inte längre fanns några kvar.

Rundförlusten blev förödande för Furia då den kom vid ställningen 8-11 och lät Lynn Vision gå upp på matchboll. Kommentatorerna reagerade kraftigt på throwen och på Reddit var CS-spelarna inte sena att kalla rundan för "den största katastrofen i CS2:s historia".

Se Furia throwa rundan:

Artikelbild: PGL/Twitch och Pressbild/PGL
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..