×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Övertidsrevansch för nawwk – de får svenskarna möta i tredje Major-omgången

1
Både Isak "isak" Fahlén och Tim "nawwk" Jonasson får möta brassar i den viktiga tredje spelomgången.
Den första speldagen i den historiska första Majorn i Counter-Strike 2 bjöd på blandade resultat för de två svenska spelarna Isak "isak" Fahlén och Tim "nawwk" Jonasson. Både isak och nawwk avslutade dagen med en vinst och en förlust efter de två första spelade omgångarna i det öppnande swiss-gruppspelet av Majorn.

isak, som vann sin första match mot det ryska laget AMKAL, åkte på en snöplig förlust i den andra spelomgången mot det spansk-portugisiska laget Saw. isak var Gamerlegions dödligaste spelare i matchen men det räckte föga på Vertigo som slutade 13-9 i Saws favör.

För nawwk blev den andra spelomgången mer lyckad. Den svenska AWP-stjärnan fick revansch efter Apeks inledande förlust mot Pain Gaming och lyckades vinna mot AMKAL. Segern satt dock långt inne för Apeks som kunde vinna mötet på Overpass först efter övertid.

För de två svenskarna innebär resultaten att swiss-gruppspelet fortsätter med ytterligare en bo1-match i den tredje spelomgången. nawwk och Apeks är först ut för dagen och möter brasilianska Imperial Esports klockan 13:00 medan isak och Gamerlegion också ställs mot brasiliansk motstånd i form av Legacy kloockan 14:00.

Samtliga matcher i öppningsfasens tredje spelomgång:

Matcher med lag som vunnit en match och förlorat en match
Imperial vs Apeks
Pain vs ENCE
Gamerlegion vs Legacy
Ecstatic vs Lynn Vision

Matcher med lag som vunnit två matcher
Heroic vs Eternal Fire
Cloud9 vs Saw

Matcher med lag som förlorat två matcher
Mongolz vs AMKAL
KOI vs Furia

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..