×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är gearet som flest Major-spelare använder

1
Funderar du på att uppgradera ditt gear?
Den absoluta världseliten befinner sig just nu i Köpenhamn för att tävla i den första CS2-Majorn någonsin. Då har Prosettings passat på att lista det gear som är populärast bland Major-spelarna.

Det märke som sticker ut mest när det kommer till möss är Logitech. Modellen G Pro X Superlight används av 22 procent av spelarna medan den uppgraderade versionen, G Pro X Superlight 2, används av 20 procent. På listans tredje plats hittar vi Zowie EC2-CW.

För att få ut det bästa av mössen väljer flest spelare, 14 procent, att använda sig av musmattan QCK Heavy från Steelseries. Strax därefter hittar vi Logitech G640 och VAXXE PA (printed version).

När det kommer till tangentbord så är det Razer som är den stora favoriten. Modellen Huntsman V3 Pro TKL används av 18 procent. På andra och tredje plats hittar vi Logitechs modeller G715 och G Pro X.

För att på bästa sätt ta till sig information på servern är HyperX Cloud II det populäraste valet när det kommer till headsets. Hela 39 procent av spelarna använder sig av den modellen.

Om du vill veta vilket gear en specifik spelare användare kan du hitta dig fram här.

The Gear and Settings of the Players at the Copenhagen Major
byu/ProSettings inGlobalOffensive

Artikelbild: PGL/Pressbild och Kalle Strömgren
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..