×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Missnöjda CS-spelare vill "bojkotta skiten" ur Counter-Strike 2

1
Har de missnöjda spelarna en poäng?
Intresset för Counter-Strike 2 har aldrig varit högre. Under de senaste veckorna har antalet spelare ökat kraftigt och senast i helgen slogs ett nytt rekord för hur många spelare som spelade samtidigt.

Trots att intresset för spelet ökar finns det fortsatt ett missnöje bland en del av spelarbasen som tycker att speltillverkaren Valve inte gör tillräckligt för att motverka fuskandet i spelet. I en tråd på Reddit uppmanar användaren EscapeUpper andra spelare att helt enkelt bojkotta spelet tills Valve gjort något åt fuskarna.

"Spelet har varit ute i över 5 månader, de har fått det att fungera bättre men har inte gjort ett dugg åt deras största problem, fuskare", inleder användaren sin tråd "Let’s start a petition or boycott the hell out of CS2" och fortsätter:

"Valve 'kokar inte på ett antifusk', så jag föreslår att vi alla, SÄRSKILT stora streamers, undviker att köpa och öppna cases och bara spelar något annat under tiden. Det spelar ingen roll hur många rapporter eller videor du skickar in. Valve verkar inte bry sig, så låt oss sluta bry oss om spelet så att de faktiskt kan lägga lite ansträngning på spelet för att få oss att vilja bry oss om det".

Även om flera användare håller med om att fuskandet är ett problem är det få som tror att en bojkott faktiskt är möjlig att genomföra och även om det skulle vara genomförbart är det tveksamt om det skulle påverka Valve.

Let’s start a petition or boycott the hell out of CS2
byu/EscapeUpper incsgo

Artikelbild: Pressbild/Valve och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..