×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Ninjas in Pyjamas överkörda av SAW — missar Majorn i Köpenhamn

1
Efter tre raka förluster står det klart att det inte blir någon Major för Ninjas in Pyjamas.
Fredrik "REZ" Sterner och Ninjas in Pyjamas resa i Major-kvalet är över. Det står klart efter torsdagens förlust mot det portugisiska laget sAw .

Matchens första karta spelades på ninjornas kartval Ancient och det visade sig inte vara rätt kartval. REZ och hans lagkamrater startade som T och hade i halvtid vunnit fyra rundor. När det var dags att försvara sig verkade spelet inte fungera alls och efter fem förlorade rundorna stod det klart att portugiserna vunnit den första kartan med 13—5.

Matchen kom att avgöras på Nuke och än en gång var det sAw som visade sig vara det starkare laget. I halvtid var portugiserna i ledning med 9—3 och de kunde som CT stänga kartan, och matchen, genom att vinna med 13—3.

Detta innebär att NIP förlorat tre av tre matcher i Major-kvalet och får inte åka till Köpenhamn för att tävla i den första CS2-Majorn. Det är även första gången sedan ELEAGUE Major Boston 2018 som NIP inte spelar i en Major.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..