×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Andra raka vinsten för Brollan – en vinst från plats i Majorn

2
Den svenska stjärnan kan säkra en plats i Majorn i Köpenhamn imorgon.
Ludvig "Brollan" Brolin och hans Mouz går felfria genom den första speldagen i LAN-kvalet till Majorn i Köpenhamn. Laget tog sin andra raka seger ikväll efter att ha besegrat det danska laget Ecstatic med 13-8 på Overpass.

Mouz tog kommandot direkt i matchen genom att ställa upp ett solitt försvarsspel i den första halvleken. Laget förlorade bara tre rundor i den första halvleken och klev in i halvlek två med ett stort övertag.

Ecstatic försökte få till en comeback i den andra halvleken men Mouz kunde till slut vinna de fyra rundor som krävdes för att stänga kartan. Brollan bjöd på en stabil insats i segern och noterades för 14 kills i matchen.

Vinsten innebär att Mouz har bästa möjliga utgångsläge för att säkra en Major-plats. Laget kan kvalificera för Majorn redan imorgon om man vinner sitt första bo3-möte i swiss-gruppspelet. Vilka Mouz får möta avgörs när samtliga matcher för dagen spelats färdigt.

Artikelbild: Mouz/X
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..