×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Galen match från ZywOo när Vitality kör över Gamerlegion

1
Mathieu "ZywOo" Herbaut var fenomenal mot Gamerlegion.
Isak "isak" Fahlén får en tung start i LAN-kvalet till Majorn i Köpenhamn. Svenskens lag Gamerlegion blev totalt överkörda av Team Vitality i öppningsmatchen efter en otrolig insats från Mathieu "ZywOo" Herbaut.

Bo1-mötet spelades på Nuke och slutsiffrorna skrevs till slut 13-2 till Vitality. Laget ledde med hela 12-0 efter den första halvleken och behövde bara en vapenrunda på T-sidan för att stänga matchen. Stor hjälte för Vitality blev ZywOo som avslutade matchen med otroliga 24 kills och en ADR på 163,6.

För isak väntar ytterligare en match under måndagen då även den andra spelomgången spelas. Vilket lag som Gamerlegion får möta är i skrivande stund oklart.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla:

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..