Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Efter förlusten mot Team Vitality – isak vinner mot PERA

1
Isak "isak" Fahlén har en vinst och en förlust efter de första två spelomgångarna i LAN-kvalet till Majorn.
Gamerlegion fick tuffast möjliga motstånd i lagets öppningsmatch i LAN-kvalet till Majorn i Köpenhamn och förlorade mot Mathieu "ZywOo" Herbauts Team Vitality. I den andra spelomgången fick Isak "isak" Fahlén och hans lagkamrater revansch efter en 13-6-seger mot PERA.

Matchen spelades på Nuke och efter en någorlunda jämn första halvlek kunde Gamerlegion dra ifrån och säkra vinsten på kartan i den andra halvleken med hjälp av ett fint anfallsspel. Segern innebär att isak och Gamerlegion får spela ytterligare en bo1-match imorgon.

Även Jonatan "Devilwalk" Lundbergs lag Guild Eagles har spelat färdigt för kvällen. Laget åkte på sin andra raka förlust efter 6-13 mot ENCE Esports på Anubis och riskerar nu att åka ut imorgon då laget spelar en avgörande bo3-utslagsmatch.

Både Tim "nawwk" Jonasson och Ludvig "Brollan" Brolin spelar sina matcher i den andra spelomgången senare under kvällen mot Cloud9 respektive Ecstatic.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Gamers8/Twitch