×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Brollan visar vägen i supercomeback mot Guild Eagles

1
Den svenska stjärnan spelade en avgörande roll när Mouz vann sin öppningsmatch i LAN-kvalet till Majorn.
Ludvig "Brollan" Brolin och hans Mouz vinner öppningsmatchen i LAN-kvalet. Laget besegrade den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg lag Guild Eagles efter en imponerande comeback på Ancient.

Segern satt riktigt långt inne då det länge var Guild Eagles som hade övertaget i matchen. Eagles var först som anfallande lag och säkrade hela 9 rundvinster i den första halvleken. I den andra halvleken var det Mouzs tur att briljera som anfallare och ställningen efter 24 rundor var 12-12.

På övertiden var det sedan Mouz som var snäppet vassare och till slut kunde spela hem kartan. Brollan avslutade matchen med 26 kills vilket var flest av alla Mouz-spelare. Dödligast av alla på servern var dock Flatron "juanflatroo" Halimi som toppade scoreboarden med 29 kills.

Både Guild Eagles och Mouz fortsätter swiss-gruppspelet med ytterligare en match senare under måndagen. Mouz får då möta ett annat lag som vunnit sin öppningsmatch medan Eagles ställs mot ett lag som förlorat sin första match i gruppspelet.

Artikelbild: Mouz/X och Stephanie Lindgren
Videokälla: ESL/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..