×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Amerikanska proffsspelaren Faceit-bannas för fusk kort innan Major-kvalet

1
Det finns en risk att 23-åringen också bannas från Major-kvalet.
Det amerikanska CS-proffset Damian "EMIYA" Boulware, som tidigare spelat under nicket ANDROID och droid, har blivit bannad i två år på spelplattformen Faceit. Det rapporterar nyhetssajten Dust2.us.

Avstängningen kommer bara några dagar innan EMIYA reser till Mexiko för att delta i det amerikanska LAN-kvalet med sitt lag Rocket. Enligt Dust2 finns det nu en risk att EMIYA stoppas från deltagande i Major-kvalet till följd av bannen.

Även om avstängningen på Faceit inte automatiskt innebär att EMIYA också blir avstängd från Valves officiella tävlingar har speltillverkaren möjlighet att banna spelare om särskilda skäl föreligger.

Värt att notera är att det inte är första gången som EMIYA blivit bannad på just Faceit. Under åren 2021—2023 var han avstängd från spel på plattformen och försökte flera gånger utan framgång få bannen hävd.

Artikelbild: Skärmbild/Faceit och EMIYA/X
Vidoekälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..