×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

pashaBiceps vill göra hembesök hos misstänkta fuskare

3
Skulle du våga fuska om risken fanns att Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski besökte dig?
Ett av de stora samtalsämnena den senaste tiden har varit fuskare i stora kval i Counter-Strike. Nu erbjuder Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski sina tjänster för att lösa problemet.

I ett inlägg på X påpekar han problemet med fuskare i spelet och menar på att Valve borde introducera en utredningskommission likt de som finns i traditionella sporter. Samtidigt anmäler han sitt intresse att leda den.

"Som ni kanske har märkt finns det ett stort problem med fuskare som vill kvalificera sig till de stora evenemangen som IEM. Som ni säkert också vet så finns det inom många traditionella sporter utredningskommissioner som kan komma och besöka dig och få dig dopingtestad. Valve borde ha lanserat sin egen kommission som är tillåtna att komma och kolla din dator och spelutrustning. Eftersom jag är en pensionerad CS-spelare blir jag gärna VD för den kommissionen".

Om detta blir verklighet eller inte återstår att se..


Artikelbild: paszaBiceps/X

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..