×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CS-proffs spelade över 48 timmar i sträck — bannades på Faceit

1
Admin uppmanade spelaren att gå och lägga sig.
När spelare blir avstängda från spelplattformar handlar det vanligtvis om fusk eller dåligt beteende mot andra spelare. När den amerikanska CS-spelaren Bradley "Slugy" Kohler igår fick en 24 timmar lång avstängning berodde det på någonting helt annat.

20-åringen blev nämligen avstängd för att han spelat för mycket. Alldeles för mycket.

I över 48 timmar i sträck spelade slugy pugs på Faceit och efter att admins upptäckt spelarens ohälsosamma svit valde de att stoppa honom från att fortsätta och skicka en uppmaning om att gå och lägga sig.


Efter avstängningen delade slugy med sig av händelseförloppet på sociala medier. Spelarens inlägg har spridits som en löpeld på plattformen och de flesta verkar tycka att Faceit gjorde rätt som stoppade honom från att fortsätta.

"24 timmars avstängning från Faceit för att jag spelade för många pugs, lmfao. Ska inte ljuga, detta är den roligaste anledningen jag fått för en avstängning i mitt liv", skrev pugy.


Artikelbild: slugy/Twitch och Skärmbild/Faceit
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..