×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-laget lägger ner efter fuskskandalen

1
Ägaren meddelar att The Prodigies läggs ner.
Under förra veckan uppmärksammades det att den estländska spelaren Alvar "consss" Rämman och hans lag The Prodigies blivit avstängda från fortsatt spel i European Pro League efter fuskanklagelser mot spelaren. Nu meddelar organisationen att laget läggs ner.

I ett inlägg på X menar ägaren Jérôme Coupez att den senaste veckans uppståndelse skadat lagets namn och dess spelarer så pass mycket att de nu tvingas lägga ner.

"Vi har bestämt oss för att lägga ner The Prodigies. Efter de senaste nyheterna, och fortfarande inte har något svar från arrangören som utfärdade avstängningen av en spelare, verkar skadan på spelarna och namnet vara ofixbar" , skriver han i inlägget.

The Prodigies grundades 2022 med idéen att plocka upp CS-talanger för att ge dem möjligheten att utvecklas tillräckligt mycket för att sedan ta sig vidare i sina karriärer. Under förra året hade organisationen en svenska femma som vid nyårsskiftet plockades upp av Kappa Bar.


Artikelbild: The Prodigies/X och consss/X
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..