×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

TSM-stjärnans kärlekslycka — förlovade sig i helgen

1
Den danska CS-stjärnan delade med sig av sin lycka på sociala medier.
Den danska CS-stjärnan Valdemar "valde" Vangså har förlovat sig med sin partner. Det meddelade valde själv på sociala medier under helgen.

I inlägg på både X och Instagram visar dansken upp en bild av en bukett rosor och förlovningsringen på sin fästmös hand. Lyckönskningarna från andra proffsspelare har haglat in till valde och sin blivande fru som alltså får ett bröllop att planera framöver.


valde, som har ett förflutet i storlag som North, Heroic och OG är nuförtiden lagkamrat med svensken Joel "joel" Holmlund i TSM. Tidigare i år var laget en av storfavoriterna att ta sig vidare från de öppna Major-kvalen men lyckades inte ta sig vidare i kvalspelet.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..