×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Duons fantastiska resa — klara för deras första Major någonsin

1
Christopher "MUTiRiS" Fernandes och Ricardo "rmn" Oliveira ska för första gången spela en Major.
Den portugisiska duon Christopher "MUTiRiS" Fernandes och Ricardo "rmn" Oliveira har nästintill spelat tillsammans sedan Counter-Strike 1.6. Tolv år senare har de nu säkrat en plats i deras första Major.

Partnerskapet startade 2012 då rmn anslöt till k1ck eSports Club där MUTiRiS och den portugisiska legendaren Ricardo "fox" Pacheco utmanade världseliten. När sedan Counter-Strike: Global Offensive lanserades höll de ihop och spelade för laget fram till 2017 — med några kortare sejourer i diverse organisationer.

Duon signade därefter på för Giants där MUTiRiS lämnade laget efter endast ett par månader för att testa lyckan i både Team Kinguin och Movistar Riders. rmn fortsatte att spela för Giants.

Ett år senare återvände MUTiRiS till Giants och vid nyårsskiftet 2020 skrev de på för deras nuvarande lag sAw. Under deras CS:GO-karriär lyckades de aldrig ta sig till en Major.

Först nu. Som 31-åringar. I Counter-Strike 2. Har de lyckats med det.

Under Majorkvalet som just nu pågår i Bukarest gick laget 3—2 i matcher efter att bland annat sopat banan med både Ninjas in Pyjamas och Fnatic. I mars reser de tillsammans till Danmark för att delta i Köpenhamns Major.


Artikelbild: sAw/X
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..