×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Fnatic chanslösa mot sAw — får spela Sista chansen-kvalet

1
Freddy "KRiMZ" Johansson och hans lagkamrater hade inte en chans mot sAw.
I lördagens möte mellan Fnatic och sAw stod det en plats i Köpenhamns Major på spel. Då visade det sig att portugiserna var det starkare laget då de besegrade den svenske stjärnan Freddy "KRiMZ" Johansson och hans lag med 2—0 i kartor.

Matchen inleddes på portugisernas kartval Vertigo. Under kvalet har sAw visat sig vara starka på just den kartan och det bevisade de även här. Efter att ha plockat sju rundor som terrorister stängde de kartan totalt när det var dags att försvara sig. sAw vann kartan med 13—5.

På den andra kartan Overpass var det portugiserna som än en gång visade vägen. De startade på CT-sidan där de vann samtliga (!) rundor och var i en 12—0-ledning i halvtid. Sedan behövde sAw endast vinna en runda för att vinna matchen men Fnatic startade den andra halvan bättre då de lyckades plocka fyra raka rundor. Men där tog det stopp och sAw vann kartan med 13—4.

Detta innebär att svensken och hans lag ska spela Sista chansen-kvalet som startar nästa fredag. Där kommer sex lag göra upp om en plats i Köpenhamns Major.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..