×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

KRIMZ en vinst från Majorn — vann mot AMKAL

1
Efter vinsten mot AMKAL är nu Freddy "KRiMZ" Johansson endast en vinst från Majorn.
Efter gårdagens förlust och vinst inledde Freddy "KRiMZ" Johansson och Fnatic den andra speldagen i LAN-kvalet till Majorn i Köpenhamn med ett möte mot AMKAL. Amkal som på onsdagen besegrade Ninjas in Pyjamas stod upp bra mot KRIMZ & Co.

Fnatic inledde matchen som CT på Overpass och förlorade de fyra första rundorna innan de kunde plocka hem deras första runda. Trots den svaga starten var svensken och hans lag i ledning med 7—5 i halvtid.

När det var dags att attackera inledde Fnatic ännu en gång svagt då de förlorade sex raka rundor och hamnade i ett 7—11-underläge. Det såg länge mörkt ut men 29-åringen och Fnatic gav inte upp utan stod för en stark comeback och lyckades till slut vinna matchen med 13—11.

Efter tre spelade matcher har nu Fnatic vunnit två och förlorat en. Detta innebär att svensken endast är en vinst ifrån en direktplats till Majorn.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..