×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

KRIMZ förlorar mot KOI — en chans kvar att säkra direktplats till Majorn

1
Freddy "KRiMZ" Johansson får ny chans imorgon att säkra en direktplats till Köpenhamn.
I fredagens möte mellan Fnatic och KOI stod en plats i Köpenhamns Major på spel. Då lyckades inte Freddy "KRiMZ" Johansson och hans lagkamrater dra det längsta strået.

Matchens första karta spelades på Vertigo och fnatic startade på CT-sidan. I halvtid var de i ledning med 8—4 och vid ställningen 12—11 hade svenskens lag chansen att stänga kartan men i stället lyckades KOI spela till sig en övertid. Där tog det stopp för fnatic och förloade till slut matchens första karta med 16—19.

Nästa karta spelades på fnatics kartval Ancient där laget startade starkt på T-sidan. Men trots en 6—2-ledning slutade den första halvan oavgjord. Som försvarande lag lyckades inte KRIMZ och hans lagkamrater att stoppa KOI. fnatic förlorade kartan med 7—13.

Detta innebär att fnatic vunnit två matcher och förlorat två i Major-kvalet. En vinst i nästa match betyder en direktplats till Köpenhamn och en förlust innebär att de får kämpa om en plats till Majorn i Sista chansen-kvalet.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..