×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

hampus coach lovar ändringar — fansen hoppas på svenska nyförvärv

1
Hampus "hampus" Posers nya lag ska redan genomföra ändringar i femman.
I början av januari presenterade den singaporianska organisationen Bleed Esports sitt nya CS-lag. Nu, bara en månad senare, ser det ut som att det kommer att ske förändringar i femman.

Det var efter att laget med nöd och näppe besegrat fotbollsstjärnan Oleksandr Zinchenkos lag Passion UA som Bleeds frispråkige coach Aleksandar "kassad" Trifunović öppet annonserade att "förändringar kommer" genom ett inlägg på X.


Efter coachens uttalande har flera fans uttryckt en önskan om att laget ska satsa på fler svenska spelare bredvid hampus. Att Bleed och kassad har ett öga för svenska spelare råder det heller inga tvivel om.

Redan när femman komponerades var Bleed intresserade av att värva Ninjas in Pyjamas akademispelare Max "maxster" Jansson men affären avbröts efter oklarheter om huruvida maxster kunde representera Bleed i Major-kvalen. kassad har också öppet hyllat Isak "isak" Fahlén och kallat honom för "en av de mest underskattade supportspelarna just nu".

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..