×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent-coachens fina hyllning: "Bästa rollspelaren i Sverige"

1
Samuel "Zyppe" Martinsson öser beröm över Kalle "Ro1f" Johansson.
I ett långt inlägg på X valde Godsents coach Samuel "Zyppe" Martinsson under fredagen att hylla lagets supertalang Kalle "Ro1f" Johansson. I inlägget öser Zyppe beröm över 19-åringen för hans förmåga att alltid sätta laget först.

Enligt Zyppe har Ro1f fått axla de minst attraktiva rollerna i både Godsent och hans tidigare lag 00Prospects och gör det med bravur. Förutom att göra skitjobbet på servern menar Zyppe att Ro1f också bidrar till lagets framgångar genom att vara en bra människa och lagkamrat.

"I min sista tävling med Prospects fick Kalle mig att inse att han är the real deal. Jag kunde lita på honom och han gjorde vad jag bad honom att göra. En riktig lagspelare och överlag bra människa", skriver Zyppe.

"Även om hans stats säger en sak säger hans prestation mycket mer om honom. Hans roll är mycket komplicerad och den visar inte alltid den bästa sidan statistikmässigt. Men jag ser Kalle som en av de bästa, om inte den bästa, rollspelaren i Sverige", skriver Zyppe.

Läs Zyppes inlägg:

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..