×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Storspelande joel visade vägen i EPL — ställs mot Metizport

1
Joel "joel" Holmlund stod för en supermatch när TSM avancerade i European Pro League.
På lördagen spelade Joel "joel" Holmlund och hans TSM deras första match i slutspelet av European Pro League. Då visade svensken vägen.

Motståndet stod Alternate Attax för och matchen inleddes på tyskarnas kartval Overpass. Det visade sig gynna TSM rejält. Laget rivstartade kartan som CT och den första halvan kunde inte sluta bättre. Tolv raka rundor lyckades de vinna innan Alternate visade prov något motstånd. Kartan slutade till slut 13—8 till TSM och joel var kartans bästa spelare med sina 21 kills.

Mirage var den nästa kartan och TSM startade än en gång starkt. Ledning med 9—3 efter att ha spelat T och efter att ha vunnit fyra rundor som det försvarande laget slutade kartan 13—9. joel var överlägset bäst med sina 27 kills och den otroliga ratingen 1.86.

Över de två kartorna plockade svensken ihop 48 kills och ratingen landade på 1.72.

TSM är nu vidare till semifinal i upperbracket där de ställs mot den helsvenska linan i Metizport. Den matchen är planerad att spelas 12.30 på måndag.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..