×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Revansch för joel — slår ut Godsent ur European Pro League

1
Joel "joel" Holmlund dominerade mot sitt gamla lag.
Det blir inget slutspel för Godsent i onlineturneringen European Pro League. Det svenska laget åkte på en tung 1-2-förlust i onsdagens returmöte med TSM och är därmed utslagna ur gruppen efter en vinst och två förluster.

För att strö extra salt i såren var det lagets tidigare spelare Joel "joel" Holmlund som nästan på egen hand säkrade segern åt TSM. 19-åringen, som under hösten varit avstängd efter att ha bettat på matcher han själv spelat i, dominerade på servern och avslutade matchserien med hela 63 kills och en ADR på 115,8 — överlägset bäst av alla.

I veckans tidigare möte lagen emellan var det Godsent som vann. Laget förlorade dock gruppfinalen mot Sinners och slutar därmed trea i gruppen.

För TSM innebär vinsten att laget tar sig till slutspel i tävlingen efter att ha slutat tvåa i grupp A. Metizport har sedan tidigare säkrat avancemang medan Sangal Esports, med Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i femman, samt Hampus "hampus" Posers lag Bleed Esports spelar avgörande gruppspelsmatcher senare i veckan.

Artikelbild: Daniel Sandström och Helena Kristiansson/ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..