×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

LNZ och Yxngstxr vidare i EPL — hampus utslagen

1
Svenskarna i Sangal vidare till slutspelet i European Pro League.
I de sista gruppspelsmatcherna i European Pro League stod det två slutspelsplatser på spel för svenskarna i Bleed Esports och Sangal. Den ena platsen lyckades Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i Sangal ta medan Hampus "hampus" Poser och Bleed förlorade.

hampus och Bleed ställdes mot Into The Breach i en avgörande match. Trots en stark T-sida på Bleeds kartval Inferno lyckades de inte ta vara på en 8—4-ledning och förlorade till slut med 11—13. På Mirage var spelet återigen bra från svenskens lag som gick in i halvtid med ledningen 9—3. Det visade sig räcka gott och väl då laget vann kartan med 13—8. Matchen kom att avgöras på Anubis där Into The Breach var det starkare laget. hampus och hans lagkamrater förlorade med 7—13 och blev därmed utslagna ur European Pro League.

LNZ och Yxngstxr i Sangal fick inleda deras match på Team Spirit Academys kartval Vertigo. I halvtid var svensklaget i ett 4—8-underläge och visade sig inte vara starka nog för att vända kartan utan förlorade med 4—13. På Sangals egna kartval Anubis stod de för en fin T-sida och var i ledningen i halvtid. Ledningen behöll de kartan ut och vann med 13—11. Matchens sista karta var Ancient och Sangal rivstartade som CT. Tack vare storspel från Ilya "Ganginho" Chernichenko var laget i ledning med 10—2 i halvtid och kunde därefter vinna kartan med 13—7.

Sangal går in i slutspelet redan på lördag och det blir ett svenskmöte direkt då Metizport står för motståndet.

Artikelbild: Kalle Strömgren, Sangal/X och Daniel Sandström
Videokälla: Thunderpick Bitcoin Series/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..