×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Metizport vann svenskmötet — vidare till semifinal i EPL

1
Metizport visade sig vara det starkare laget i svenskmötet mot Sangal.
På lördagen inleddes slutspelet i European Pro League och det startade med en svenskmöte. Metizport ställdes mot svenskarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i Sangal.

Matchen inleddes på Sangals kartval Overpass och det var de som till en början visade framfötterna. Laget startade som T och gick in i halvtid med en 8—4-ledning. Vid ställningen 12—6 såg det ut som Sangal skulle vinna kartan men Metizport gav inte upp. Efter sex raka rundvinster lyckades det svenska laget ta matchen till övertid. Väl där var det just Metizport som drog det längsta strået och vann med 16—14.

Matchens andra karta utspelade sig på Vertigo där Sangal inledde på samma sätt som på Overpass. Som T plockade de åtta rundor och var i ledning inför den andra halvan. Vid ställningen 10—4 steppade svenskarna i Metizport upp rejält och vann sju raka rundor och var helt plötsligt i ledningen. Sangal lyckades då plocka två rundor och hade kartboll innan Metizport än en gång tog matchen till övertid. Återigen var den helsvenska linan det starkare laget och vann även Vertigo med 16—14.

Den svensk som hamnade högst upp på scoreboarden var Metizport-spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattsson som stod för 47 kills och en rating på 1.23 över de två kartorna.

I och med detta är Metizport vidare till semifinal i upperbracket. LNZ och Yxngstxrs hopp lever vidare då de via lowerbracket kan ta sig hela vägen till final.

Artikelbild: Daniel Sandström och Sangal/X

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..