×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Alliance utslagna ur European Pro League — föll mot Spirit Academy

1
Alliance lyckades inte vinna den avgörande matchen.
Det svenska topplaget Alliance förlorade tidigare i veckan öppningsmatchen i European Pro League mot Ecstatic. För att kunna ta sig vidare till slutspelet var de tvugna att vinna söndagens möte mot Team Spirit Academy.

Det visade sig inte vara enkelt.

Svenskarna förlorade de nio första rundorna på matchens första karta Mirage och i halvtid låg de under med 2—10. På T-sidan lyckades de inte med något stordåd och slutresultatet blev 4—13.

På matchens andra karta Anubis såg ut att bli en annan historia. Den här gången var det Alliance som vann runda efter runda och var i en 8—2-ledning innan första halvan slutade 8—4. När det sedan var dags att spela CT blev det svårare. Rundorna gick fram och tillbaka men Alliance lyckades inte riktigt stänga kartan och förlorade till slut med 10—13.

Den svensk som utmärkte sig mest på servern var Simon "twist" Eliasson. Efter 12 kills på Mirage följde han upp med ytterligare 22 på Anubis.

Efter två raka förluster i gruppspelet tog det stopp för Alliance och är därmed ute ur turneringen.


Artikelbild:
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..