×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Godsent föll mot Sinners i European Pro League – ställs mot joel i den avgörande matchen

1
Godsent ställs mot joel i den avgörande matchen.
Under lördagen spelade lagen i grupp A deras andra gruppspelsmatch i European Pro League. Då föll Godsent mot det tjeckiska laget Sinners.

Matchen inleddes på Sinners kartval Nuke. Godsent startade som CT och lyckades skrapa ihop fem rundor. När det sedan var dags att attackera visade sig tjeckerna vara för starka. De vann sex raka rundor och svenskarna förlorade första kartan med 5–13.

När det sedan var dags för Inferno såg det ljusare ut för Godsent då de var uppe i en 9–6-ledning. Trots ledningen lyckades de inte stänga kartan och förlorade tillslut med 10–13. Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Maikil "Golden" Selim var de spelare i Godsent som toppade scoreboarden med 32 respektive 31 kills över de två kartorna.

Detta innebär att Sinners är klara för slutspel. Godsent har ytterligare en chans att nå dit då de möter Joel "joel" Holmlund och TSM i den avgörande matchen. TSM vann tidigare i dag med 2–0 mot Mouz NXT.

Artikelbild: Daniel Sandström och Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..