×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Så gick det för svenskarna i IEM Chengdu-kvalet

1
Freddy "KRIMZ" Johansson och Rasmus "kreaz" Johansson slåss fortfarande om en biljett till Kina.
Under måndagskvällen spelades den första dagen av det sista europeiska öppna kvalet till miljonturneringen IEM Chengdu. Från svenskt håll ställde samtliga topplag upp men inget av dem överlevde till dag två.

De svenska lag som tog sig längst i kvalet var Metizport och Godsent som båda lyckades ta sig till kvalets sextondelsfinaler. Där tog det dock stopp för svenskarna som förlorade mot Dynamo Eclot och Permitta Esports.

I rundan före sextondelsfinalerna var det flera svenskar som tog sig men åkte ut. Bland svenskarna som åkte ut i den rundan kan proffsspelarna Fredrik "REZ" Sterner, Hampus "hampus" Poser, Joel "joel" Holmlund samt Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije nämnas.

De enda svenska spelarna som fortfarande har en chans att nå IEM Chengdu är Rasmus "kreaz" Johansson i Dynamo Eclot och Freddy "KRiMZ" Johansson i Fnatic. De båda svenskarna fortsätter kvalet på tisdagskvällen och behöver vinna tre raka matcher för att säkra en plats i det stängda kvalet.

I åttondelsfinalerna, som är schemalagda att spelas klockan 18:00, ställs kreaz mot Sprout och KRIMZ får möta 500.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..