×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Inga svenska spelare vidare i IEM Chengdu-kvalet

1
Varken Freddy "KRIMZ" Johansson eller Rasmus "kreaz" Johansson lyckades ta sig vidare i det öppna kvalet.
Det blir inga fler svenska spelare i vårens miljonturnering IEM Chengdu. Varken Freddy "KRiMZ" Johansson eller Rasmus "kreaz" Johansson lyckades ta sig vidare från den andra dagen av det sista öppna kvalet till tävlingen.

För kreaz och hans Dynamo Eclot tog kvalet slut i åttondelsfinalen där laget förlorade sin match mot Sprout med 8-13 på Overpass. KRIMZ tog sig till kvartsfinal men där tog det stopp för Fnatic som förlorade med 3-13 på Nuke mot Insilio.

Resultaten innebär att det stängda kvalet spelas helt och hållet utan svenska spelare. Den enda svenska representationen i det stängda kvalet utgörs av den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg vars Guild Eagles tog sig vidare från det första öppna kvalet tidigare i januari.

I huvudturneringen är det bara Ludvig "Brollan" Brolin som än så länge deltar från svenskt håll då hans lag Mouz fått en direktinbjudan till tävlingen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..