×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Navi-stjärnans känga till NIP och G2: "Fuck you, men tack"

1
Natus Vincere-spelaren tvålade till sina motståndare även utanför servern.
Under helgen avgjordes gruppspelet i årets första internationella LAN-tävling Blast Premier Spring. Natus Vincere vann sin grupp efter att ha vunnit öppningsmatchen mot Ninjas in Pyjamas och sedan ett dubbelmöte med G2 Esports.

Efter gruppsegern valde en känslosam Justinas "jL" Lekavicius att ta till sociala medier för att hylla sin lagkamrat Aleksi "Aleksib" Virolainen och samtidigt rikta en känga till G2 och NIP som tvivlat på den finska in-game leadern.

"Till alla lag som inte trodde på honom, fuck you men tack. Nu är han vår", skriver jL i sitt inlägg.


Aleksib anslöt till Navi efter två säsonger i Ninjas In Pyjamas där han till slut bänkades till förmån för Hampus "hampus" Poser. Innan dess spelade han en säsong i G2 innan han bänkades även där.

Förutom Natus Vincere lyckades Faze Clan, Team Vitality och Virtus.pro vinna sina grupper och säkra en plats i Blast Premier Spring-finalerna senare i vår. Även Astralis och G2 säkrade en plats i säsongsfinalerna efter att ha vunnit sina sista chansen-möten mot BIG och Team Liquid.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..