×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ninjas in Pyjamas-stjärnan slutar snusa: "Så jobbigt ibland"

1
Kristian "k0nfig" Wienecke har bestämt sig för att sluta snusa.
Nu är det slutsnusat. I alla fall för Ninjas in Pyjamas danske stjärna Kristian "k0nfig" Wienecke.

I ett inlägg på X skriver han att han varit utan snus sedan starten av januari. Något han känner av när han spelar Counter-Strike.

"Slutar nikotin för gott nu. Jag har varit utan snus sedan början av januari och det är så jobbigt ibland, men jag är beslutsam. Jag kan definitivt känna det i spelet när jag spelar officiella matcher men jag antar att det kommer att gå över någon gång".

Han ber även sina följare om tips för att lindra suget efter de nikotinfyllda påsarna. Då visar landsmannen och G2 Esports-spelaren Rasmus "HooXi" Nielsen upp sitt stöd.

"Varje gång du känner för att börja igen, tänk bara på alla "tuffa tider" du redan har varit med om. Kommer aldrig röka varje dag igen efter vilket helvete det var att sluta," svarar HooXi i tråden.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..