×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ninjas In Pyjamas utslagna ur Blast — förlorar mot G2 Esports igen

1
Fredrik "REZ" Sterner var NIP:s bästa spelare på servern, men det räckte inte mot G2 Esports.
Det är färdigspelat för Fredrik "REZ" Sterner och hans Ninjas in Pyjamas i Blast Premier Spring-gruppspelet. Laget är utslagna ur tävlingen efter att ha förlorat sin andra raka match mot G2 Esports i grupp C:s lower bracket-final.

Ninjas in Pyjamas
REZ, ALEX, es3tag, headtr1ck, k0nfig

G2 Esports
NiKo, huNter-, m0NESY, HooXi, nexa

Förlusterna kom på Vertigo (6-13) och Anubis (9-13). På NIP:s kartval Vertigo höll laget jämna steg med världssexan under den första halvleken men kunde inte stå emot G2:s anfallsspel i den andra halvleken. På Anubis öppnade G2 med en stark CT-sida där laget tog 8 rundor mot NIP:s 4 — ett försprång som NIP inte lyckades ta igen.

REZ bjöd på en godkänd individuell insats i matchen och var näst dödligast på servern över de två kartorna. 33 kills fick 26-åringen ihop — bara sex kills färre än G2-stjärnan Ilya "m0NESY" Osipov.

NIP har nu inga tävlingsmatcher inplanerade förrän laget kliver in i RMR-tävlingen i Bukarest om ett par veckor. Då avgörs huruvida laget kommer att ta en plats i vårens Major i Köpenhamn.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..