×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Här får Boombl4 en triple no-scope kill med bara 2 skott: "Lånade lite s1mple-magi"

2
Är detta årets snyggaste AWP-kills hittills?
På onsdagskvällen mötte Cloud9 och Heroic varandra i lagens första matcher i Blast Premier Spring-gruppspelet. Matchen slutade 2-0 till Cloud9 efter en rejäl överkörning på Mirage (13-5) och Anubis (13-1).

Förutom det övertygande resultatet bjöd dessutom Cloud9:s kapten Kirill "Boombl4" Mikhailov på årets kanske hittills snyggaste AWP-kills.

I den elfte rundan på Anubis fann sig Boombl4 i en situation där han ensam stod mot tre Heroic-spelare. Med hjälp av en smoke och sin AWP lyckades han dock vinna rundan genom att få tre no-scope kills på två skott.

Efter matchen hyllades Boombl4 på Reddit för sin insats och flera användare gjorde paralleller till ryssens tidigare lagkamrat Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

"Boombl4 lånade lite s1mple-magi", skriver bland annat användaren Pimposo_C i en kommentar.

Se Boombl4:s triple no-scope kill:

Artikelbild: Kalle Strömgren och Blast/Twitch
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..