×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike 2 fortsätter att tappa spelare

1
Spelar du fortfarande CS2?
För första gången på ett och ett halvt år har antalet Counter-Strike-spelare varit så få. Det noterar CS-profilen Thour i ett inlägg på X.

I inlägget hänvisar han till analysverktyget Steamcharts som visar att det högsta antalet CS-spelare samtidigt under ett dygn var ungefär 875 000 stycken. Den tidigare bottennoteringen var i juli 2022 då antalet var 881 000 stycken.

Reddit har inlägget uppmärksammats och flera användare har delat med sig om sina tankar angående detta. Användaren Gmun23 menar på att antalet fuskare är en av andledningarna.

"Jag spelade en match i går kväll. Hade en fuskare i den. Jag är inte intresserad av att spela det här spelet förrän det här stora problemet är löst".

wEEzyNL tror dock att spelet bara kommer bli bättre med tiden.

"Fortfarande galna siffror. CS2 är bara på en konstig plats just nu. Det kommer att bli mycket bättre, men det suger att Valve tar sin tid."


Artikelbild: Valve/Pressbild
Videokälla: Elitserien/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..