×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Lista: 2023 års mest populära CS2-klipp på Twitch

2
Fredrik "REZ" Sterner och Robin "flusha" Rönnquist tog sig in på topplistan över årets mest sedda CS2-klipp på Twitch.
CS-året 2023 är till ända men innan vi ger oss in i det första kalenderåret med Counter-Strike 2 tåls det att blicka tillbaka på några av de mest minnesvärda ögonblicken från förra året. Här är de mest sedda CS-klippen på Twitch år 2023.

5. REZ möter en fuskare i CS2

Årets femte mest sedda CS-klipp på Twitch föreställer den svenska stjärnan Fredrik "REZ" Sterner som stöter på en fuskare i Counter-Strike 2. Den här gången fångades fuskaren av Valves anti-cheat och bannades mitt under matchen.


4. shroud får en kill med decoy-granat

ATt få en kill med en decoy-granat är extremt sällsynt. Det lyckades dock Michael "shroud" Grzesiek med i en av sina CS-matcher för året.


3. flusha samarbetar med s1mple

En stor nyhet i CS2 är faktumet att man kan spränga bort rökgranater med hjälp av vanliga HE-granater. I det här klippet samarbetar Robin "flusha" Rönnquist och Oleksandr "s1mple" Kostyliev för att säkra en riktigt snygg double kill.


2. "Indiska shroud" återskapar shrouds noseshot

Årets näst mest sedda CS2-klipp på Twitch var av den amerikanska streamern Squeex som återskapade ett viralt shroud-klipp där han fick en kill med näsan.


1. CS2 är kaos

Det mest sedda CS2-klippet år 2023 illustrerar ganska väl många spelares upplevelse av spelet. I klippet lyckas streamern PSP1G få sig själv och en annan spelare att sväva upp i luften på Overpass samtidigt som revolvern buggar ut fullständigt.


Artikelbild: Stefan Romare och Kim Andersson
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..